Dental turizam?

Dentalni turizam je grana zdravstvenog turizma. Mnogo ljudi širom sveta dolazi u Srbiju da bi sanirali svoje stomatološke probleme. To je spoj lepog i korisnog-besplatan odmor u službi oralnog zdravlja! Stomatološka ordinacija Mrse Dent svojim pacijentima iz inostranstva nudi smeštaj u vrhunskom apartmanu u centru Beograda.

Apartman Mariva se nalazi u strogom centru grada, u ulici Makedonska 17. Prijatan, komforan prostor, izolovan od buke, smešten na drugom spratu zgrade sa liftom i video nadzorom. Opremljen je kvalitetnim i udobnim nameštajem.

U apartmanu Mariva komotno mogu boraviti do 4 osobe. Prateći sadržaj u apartmanu čine: klima, EG grejanje, Wifi, TV, kablovska TV, mikrotalasna, fen, pegla, čista posteljina i peškiri. Gostima koji dolaze autom, na raspolaganju je javna garaža kod Politike, ali nudimo i mogućnost besplatnog smeštanja automobila u udaljeniju garažu tj. na Zvezdari (ukoliko se nećete automobilom služiti svakodnevno).

Na samo par minuta hoda ste na Trgu Republike, u Knez Mihajlovoj ulici, u Skadarliji, na Terazijama. U blizini apartamana su brojni kafići, fast-food, restorani, menjačnice, banke, pošta, prodavnice, taxi stanica. Ako je vikend u pitanju ovaj apartman možete iznajmiti na minimum DVA DANA.

Smeštaj u centru grada

Transport do/od aerodroma

Vodič ukoliko je potreban

Mobilni telefon sa brojem i internetom u Srbiji

Privatan taxi prevoz na raspolaganju

Osoblje na raspolaganju 24h

Vaš problem je naša briga!

Komunikacija sa pacijentima preko mail-a pokazala se vrlo uspešnom. Naša praksa je da pacijent prvo iznese svoj problem i da nas upozna sa svojim potrebama, a zatim da uradi OPT snimak obe vilice, kako bismo stekli uvid u situaciju i pred sobom imali sliku stanja zuba i okolnih struktura. Pacijent RTG snimak može da pošalje mail-om, što je najčešća praksa. Kada snimak stigne u ordinaciju, naš tim doktora pristupa analizi slučaja, kao i izradi orijentacionog plana lečenja. Pacijenta vrlo brzo informišemo o sledećim stvarima: intervenciji koju treba uraditi, vremenskom trajanju lečenja, broju potrebnih dolazaka, kao i ceni usluga lečenja. Na osnovu predočenog plana i iznetih informacija, pacijent može da donese odluku o prihvatanju opisanih stomatoloških usluga i lečenja zuba. Kada se pacijent odluči za lečenje zuba, dogovaraju se datum i vreme dolaska u ordinaciju. Na kraju, nakon uspešno urađene sanacije zuba, sa pacijentima se dogovaramo o njihovom sledećem dolasku na kontrolni pregled.

 

Jedan broj naših građana, koji privremeno žive i rade u drugim državama, u vreme godišnjih odmora ili državnih praznika posećuje svoje prijatelje i rodbinu, nastojeći da slobodno vreme u domovini iskoristi za lečenje svojih zuba.